Over de organisatie

De Wake Up Kampen bestaan uit kinder- en tienerkampen in de zomervakantie en worden georganiseerd door Stichting De katapult, trainingsschool voor kinder- en tienerwerkers, onder leiding van Herman Boon.  (zie www.dekatapult.nl) Het doel van deze kampen is het opbouwen en versterken van het geloofsleven van kinderen en tieners.

Over de locatie

Onze kampen vinden plaats in Putten in kampeerboerderij ‘De kleine voordijk’, zie www.dekleinevoordijk.nl.
Op deze locatie staan twee grote boerderijen met daarin verschillende slaapkamers, badkamers en een eet/samenkomstzaal met een aangrenzend grasveld.

Over ons tienerkamp

Het Wake Up tienerkamp is van 11 augustus (19.30 uur) t/m 16 augustus (16.00 uur) 2024. We ontvangen zo’n 170 tieners in deze week. Het Wake Up tienerkamp is voor tieners vanaf 12 jaar t/m 16 jaar. Als je in groep 8 zit, mag je kiezen tussen het kinderkamp of het tienerkamp. De tieners worden verdeeld in 2 groepen over 2 boerderijen. De ene groep met 12-14 jarigen en de andere groep met 15-16 jarigen. Deze groepen hebben wel een gezamenlijk programma. De tieners worden verdeeld in groepjes van ongeveer 10 á 12 tieners. Elk groepje heeft 2 vaste groepsleiders voor de gehele week.

Over de kosten

De totale kosten voor het kamp zijn €162,50 per persoon.
Dit bedrag wordt in twee termijnen betaald. Wanneer je je tiener aanmeldt, betaal je meteen de aanbetaling van €37,50 via Ideal. De restantbetaling van €125,- graag overmaken in mei t.g.v. NL14SNSB0935683828 t.n.v. St. De Katapult, Den Helder o.v.v. tienerkamp en je naam.

BIJ ANNULERING
Wanneer je om wat voor reden dan ook besluit of moet besluiten om je aanmelding te annuleren worden de inschrijfkosten niet geretourneerd. We geven alleen restitutie van de restantbetaling als we nog een vervanger kunnen regelen.