Over de organisatie

De Wake Up Kampen bestaan uit kinder- en tienerkampen in de zomervakantie en worden georganiseerd door Stichting De katapult, trainingsschool voor kinder- en tienerwerkers, onder leiding van Herman Boon.  (zie www.dekatapult.nl) Het doel van deze kampen is het opbouwen en versterken van het geloofsleven van kinderen en tieners.

Over de locatie

Onze kampen vinden plaats in Putten in kampeerboerderij ‘De kleine voordijk’, zie www.dekleinevoordijk.nl.
Op deze locatie staan twee grote boerderijen met daarin verschillende slaapkamers, badkamers en een eetzaal met een aangrenzend grasveld.

Over ons kinderkamp

Het Wake Up kinderkamp is van 6 (19.00 uur) t/m 12 augustus (10.00 uur) 2023. We ontvangen zo’n 170 kinderen in deze week. Het Wake Up kinderkamp is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Als je in groep 8 zit, mag je kiezen tussen het kinderkamp of het tienerkamp. De kinderen worden verdeeld in 2 groepen over de 2 boerderijen. De ene groep met 8-9 jarigen en de andere groep met 10-12 jarigen. Deze groepen hebben ‘s ochtends en ‘s avonds een gezamenlijke dienst en verder een apart programma. De kinderen worden verdeeld in groepjes van ongeveer 8 à 10 kinderen. Elk groepje heeft 2 vaste groepsleiders voor de gehele week.

Over de kosten

De totale kosten voor het kamp zijn €162,50 per persoon.
Dit bedrag wordt in twee termijnen betaald. Wanneer je je kind aanmeldt, betaal je meteen de aanbetaling van €37,50 via Ideal. De restantbetaling van €125,- graag overmaken in mei t.g.v. NL14SNSB0935683828 t.n.v. St. De Katapult, Den Helder o.v.v. kinderkamp en je naam.

BIJ ANNULERING
Wanneer je om wat voor reden dan ook besluit of moet besluiten om je aanmelding te annuleren worden de inschrijfkosten niet geretourneerd. We geven alleen restitutie van de restantbetaling als we nog een vervanger kunnen regelen.